Om Ravnekæret

Ravnekæret er et integreret dagtilbud med en grundnormering på 94 børn i alderen 0 til 6 år. Ravnekæret ligger i den sydvestlige del af Nyborg i naturskønne omgivelser.

De børn, der er under 3 år, holder til i vuggestuegrupperne Skovserne og Tytterne. Der går 12 børn hos Skovserne og 12 børn hos Tytterne, der begge er indrettet særligt til de yngste børn i institutionen.

Børnene i alderen 3 til 5 år er også fordelt på to stuer: Myrerne og Koglerne. En gang om ugen er børnene på de enkelte stuer delt op i to grupper,  så børnene kan lave aktiviteter sammen med jævnaldrende på tværs af stuerne. Den yngste gruppe er Lopperne og den ældste Dinoerne.

De ældste børn i alderen 5 til 6 år holder til i en natur- og bevægelsesgruppe (udegruppe), som hedder Krokodillerne. Krokodillestuen ligger i et hus for sig selv med sit eget udeareal.

Nye børn i institutionen placeres i den gruppe,  hvor de alders- og udviklingsmæssigt hører til. Det er personalet, der vurderer, hvilke børn der skal være i hvilke grupper.

Ravnekæret er omgivet af et fantastisk udeareal, der er indrettet, så børnene får mulighed for at udvikle sig på alle områder. I institutionen lægger vi stor vægt på udeliv og frisk luft.

Ravnekæret er en grøn institution med økologiske basisfødevarer, og vi har en kostlinje, som vi kalder Mad- og måltider i Ravnekæret. Vi vægter genbrug og bruger ting fra naturen. De materialer, vi anvender, indeholder aldrig giftstoffer.

I Ravnekæret er der et velfungerende og udbygget samarbejde mellem personale og forældre.

Der er lukket for kommentarer.